Ga naar de inhoud

Laat Ons voor jou werken

Wij streven er naar om Nedap Ons voor jouw organisatie te laten werken.

Door (her)inrichting en/of optimalisatie van de software.

Waarom Incontro inhuren?

Verandering lijkt tegenwoordig de enige constante factor te zijn. Om succesvol te kunnen zijn en te blijven, moeten we snel en adequaat op de veranderende omstandigheden inspelen.

Wij zien dat met name kleine zorgondernemingen steeds meer moeite hebben met het goed inspelen op veranderingen op allerlei gebieden zoals regelgeving, AVG, ZPM, Zorgprofiel e.d.. Maar ook de eisen die gemeente, zorgverzekeraar en zorgkantoor stellen vragen steeds meer van de organisatie.

Grotere instellingen hebben een stafafdeling die dit soort zaken voor z’n rekening neemt maar jij staat alleen voor terwijl je het liefst met de zorg bezighoudt.

In het streven goede zorg te leveren word je gedwarsboomd door de almaar toenemende administratieve druk en wet- en regelgeving. Bovendien is het aantal belanghebbende sterk toegenomen waardoor er steeds meer verantwoording wordt gevraagd.

Wij zien het als onze taak ondernemende zorgverleners zoals jij te ontzorgen, zodat jij je bezig kan houden met je primaire taak: Het leveren van goede zorgverlening. Wij richten ons op de inrichting van het cliëntvolgsysteem ONS van Nedap om de functies van de software te laten aansluiten bij jouw organisatiebehoefte. Het kan zijn dat we daarvoor je installatie van Nedap Ons gaan herinrichten maar beter, sneller en goedkoper is het om de delen van Nedap Ons die niet aansluiten te optimaliseren.