Wij leveren professionele support.

Incontro was jaren bekend als Incontro, vini di qualita Italia: importeur van Italiaanse wijnen. We hebben echter moeten besluiten te stoppen met de wijnen. Dat wil zeggen met het importeren van de Italiaanse wijnen. We genieten er nog volop van. Nu zetten wij onze kennis en ervaring van ondernemen, ecommerce, administratie in om organisatie te ondersteunen. Die wij zijn Margriet Baarns en Piet Klein.

Piet

Piet is de denker van het duo. Voor hij mee ging doen met de wijnen van Incontro, waarvoor hij een opleiding tot sommelier succesvol heeft afgerond, werkte hij onder de naam iZaken als adviseur eBusiness en Business Developer voor nieuwe internet concepten. De kennis en ervaring voor eBusiness komt van zijn tijd bij Oracle Nederland waar hij Business Consultant voor de Oracle eBusiness suite was. Wat zoveel betekend dat hij met de klant de business case maakte voor de implementatie van bedrijfssoftware als ERP, CRM, BI in de Cloud, al hete het toen nog niet zo.

In de rol van eBusiness adviseur heeft hij bij diverse groothandelaren de mogelijkheden voor internet binnen hun bedrijfsvoering in kaart gebracht. Voor andere bedrijven heeft hij het management ondersteunt bij de uitwerking hun hun internet strategie. Tevens was hij in die tijd adviseur van Syntens en docent eBusiness bij Linnartz Opleidingen. Uiteraard was hij altijd al verbonden met de eCommerce activiteiten van Incontro met als bekroning een nominatie van Thuiswinkel.org in 2005.

Behalve adviseren pakte hij ook zelf aan en ontwikkelde diverse internet concepten. Voorbeelden zijn:

  • WijnenWijn.nl, een vergelijkings-/zoeksite voor wijnen.
  • Remarkaball.nl, golfballen met fun en een Zen-filosofie.
  • Mijnwijnavontuur.nl, wijnabonnementen.
  • Linkediner.nl, ontmoet je LinkedIn netwerk IRL tijdens een diner.

Bij elk project heb ik nieuwe ervaringen opgedaan op het gebied van website beheer, website techniek, internet marketing en samenwerking.

Margriet

Margriet heeft vanaf 1991 de wijnen in de Nederlandse markt gezet. Daarnaast werkt ze sinds 2010 als ondersteuner bij een logistiek bedrijf, een chiropractor praktijk, en thuiszorginstelling OBG. Bij alle drie als interim support voor de administratie. De eerste twee om de vast gelopen administratie weer op orde te krijgen. De klus bij OBG was als vervanging van een zieke werkneemster op de zorgadministratie; het declareren van de geleverde zorg met Nedap ONS. Nu werkt Margriet er in deeltijd. Voor Incontro ondersteunt ze zorgaanbieders in de Jeugd GGZ bij de declaratie van de Jeugdzorg WMO met CRSInternet.

De grote passie van Margriet is Golf. Behalve dat ze een single handicap heeft werkt ze ook als Golfcoach.