Wij bieden management ondersteuning in de besluitvorming en realisatie van digitalisering. Van website naar eBusiness naar een digitaal ecosysteem onder het moto ‘Think Big and Act Small’.

U bent actief op internet met uw website. Die website staat daar al een paar jaar. Nu steekt er iets; is de website verouderd? Komt er niet regelmatig nieuwe content op. Wat betekenen de technologische ontwikkelingen voor u? Wat kan digitalisering voor uw organisatie doen?
Heeft u deze vragen, dan nodig ik u uit voor een geheel vrijblijvend gesprek om u hier inzicht te geven. 

Digitalisering

Onze diensten verdelen wij onder de noemers Webgovernance, eBusiness en Digitalisering. Hierin staat de ontwikkeling van internet in de organisatie centraal. We gaan uit van de bestaande web-activiteiten. Met webgovernance organiseren we de werkzaamheden voor de web-activiteiten tot een efficiĆ«nte en gemotiveerd Web-team voor uw web-activiteiten. Hierdoor heeft u een vitale internet communicatie naar uw stakeholders. Vanuit deze web-activiteiten groeit de organisatie door naar eBusiness; het toepassen van internet in uw bedrijfsprocessen. Direct van de website in uw administratie, direct van uw voorraad op uw website. Vanuit eBusiness groeit uw weer door naar deelname aan het digitale ecosysteem met uw klanten, leveranciers en belanghebbende: digitalisering. Dit leidt tot versterking van uw concurrentiepositie, verbeterde of vernieuwde service en wellicht nieuwe diensten. 
In welke fase zit u? Waar wil u naar toe? Met een vrijblijvend gesprek weet u meer over internet in uw organisatie. 

heden-toekomst-model

Zorgdeclaratieservice

Naast het bedenken en realiseren van toepassingen die internet biedt, gebruiken we deze toepassingen ook. Met de eBusiness oplossing voor zorgdeclaratie CRSInternet van TrompBX ondersteunen we psychologiepraktijken. CRSInternet is een web-based applicatie waarin de geleverde zorg door de behandelaar wordt vastgelegd. Van daaruit declareren wij de zorgregels bij de WMO jeugdzorg van de gemeenten. Om dat te doen lezen we beschikkingen in en houden we de registratie en fiattering van de zorg in de gaten. Iets voor u? In een vrijblijvend gesprek leggen we u graag uit hoeveel onze zorgdeclaratieservice u kan opleveren.